Selecteer een pagina

Over ons

Vraag een gratis proefles aan!

Over ons

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN!

Persoonlijke rijlessen in Zoetermeer

Rijlessen in Zoetermeer bij Snapdrive zijn persoonlijk en op maat gemaakt. We gaan voor het opbouwen van een band, zodat je altijd met plezier naar je rijles komt. Zo pak je alles ook sneller op. Heb je toch eens een slechte dag, word je niet meteen afgekraakt, maar kijken we juist wat er die dag wel lukt. Daarnaast kijken we wat jij aankunt; iedere cursist leert tenslotte in z’n eigen tempo. Pik je het snel op, dan is het mogelijk om een spoedcursus te doen. Vind je het wat lastiger om te leren rijden, dan nemen we rustig de tijd voor je. Ook is het mogelijk om een opfriscursus bij ons te volgen. Je kunt dus terecht bij ons voor allerhande rijlessen in Zoetermeer.

Kennis van theorie en praktijk bij Snapdrive

Bij Snapdrive krijg je rijles van een ervaren instructeur, die zowel autorijlessen als theoriecursussen geeft. Dit heeft als voordeel dat je niet alleen de praktijk goed aanleert, maar ook de benodigde theoretische kennis opdoet. Samen gaan we een pad op en begeleiden we je naar het praktijkexamen. Zodat je met een vertrouwd gevoel in de auto zit, als de examinator naast je zit. Tijdens het rijexamen kunnen we bij je in de auto zitten, om te observeren wat er gebeurt. Maar als je zenuwachtig wordt van dat extra paar ogen, dan rijdt de instructeur niet met je mee. We laten het dus helemaal aan jou over bij onze rijschool in Zoetermeer.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met rijlessen in Zoetermeer?
Na de proefles bepalen we hoe snel de lessen van start gaan. Maar in principe kun je bij ons snel van start gaan!
Hebben jullie openingstijden?
We rijden flexibel en passen ons aan jou aan. Dat betekent dat je naast overdag ook in de weekenden en ’s avonds kunt rijden.
Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?
Dat is afhankelijk van je eigen leertempo. Snapdrive biedt spoedcursussen aan, maar die zijn niet voor iedere leerling even geschikt. Iedereen is tenslotte uniek. Na de proefles bepalen we samen wat voor jou realistisch is.
Bieden jullie ook opfriscursussen aan?
Jazeker! Ben je om welke reden dan ook niet meer zo zeker van je zaak achter het stuur, ben je welkom bij ons om je techniek op een hoger niveau te brengen.
Wat is 2todrive?

Wil je met 16,5 al leren autorijden en op je zeventiende praktijkexamen doen? Dat kan dankzij 2toDrive. Vervolgens rijd je nog een jaar –tot je achttiende- onder begeleiding van iemand die al langer z’n rijbewijs heeft. Dit voorkomt onder andere ongevallen. Meer weten over 2toDrive? Kijk dan op de website van 2toDrive.

Wat kost een proefles?
Een proefles is gratis, als je daarna een lespakket bij Snapdrive afneemt. Doe je dat niet, dan betaal je het reguliere tarief van €37,50 per vijftig minuten.
Waar kan ik rijden bij Snapdrive?
Snapdrive geeft rijlessen in Zoetermeer, Delft, Nootdorp, Bleiswijk, Den Haag, Poeldijk, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Den Hoorn, Ypenburg, Wateringen, Voorburg en Rijswijk.

Bekijk onze tarieven

Rijlessen in Zoetermeer bij Snapdrive zijn altijd in blokuren. Op die manier rijd je honderd minuten achter elkaar.

Haal je rijbewijs bij Snapdrive

Door rijlessen in Zoetermeer bij Snapdrive te volgen haal jij je rijbewijs. Meld je daarom nu aan en ontvang je proefles gratis!  

contact

Bel ons

079-2340667

Stuur ons een e-mail

contact@rijlessen-zoetermeer.nl