Selecteer een pagina

Rijles

Vraag een gratis proefles aan!

RIJLES

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN!

Rijlessen in Zoetermeer volg je bij Snapdrive

Bij Snapdrive, rijlessen in Zoetermeer, kom je geen onaardige instructeur tegen die vervelend doet op het moment dat je een foutje maakt. Nee, de rijinstructeur van Snapdrive is vriendelijk en geduldig, en coacht jou stap voor stap naar het einddoel. Dat kan het halen van je rijbewijs zijn, maar het kan ook gaan over het met zelfvertrouwen de weg op gaan. Snapdrive geeft namelijk opfriscursussen voor mensen die liever niet achter het stuur kruipen, omdat ze het te druk onderweg vinden, omdat ze niet meer de snelweg op durven te gaan of omdat ze moeite hebben met bijzondere verrichtingen. Kortom, met snapdrive kun je alle kanten op tijdens de rijlessen in Zoetermeer.

2toDrive bij Snapdrive

Je kunt al met 16,5 beginnen met rijlessen in Zoetermeer, dankzij het concept 2toDrive. Vanaf je zeventiende verjaardag kun je vervolgens afrijden. Slaag je? Dan mag je zonder rijinstructeur een auto besturen. Er moet alleen tot je achttiende wel altijd iemand naast je zitten die al langere tijd z’n rijbewijs heeft. Maximaal vijf zogeheten coaches van minimaal 27 jaar mag je aanwijzen om jou te begeleiden in dat jaar. Het concept is bedacht zodat je nog meer vaardigheden kunt opdoen onder de begeleiding van een ervaren bestuurder. Het verbetert je zelfvertrouwen en zorgt voor een hogere verkeersveiligheid. Daar gaan we natuurlijk voor bij Snapdrive, rijlessen in Zoetermeer.

Vijf redenen om te kiezen voor Snapdrive

Z

Gratis proefles

Z

Flexibele rijtijden

Z

Ervaren instructeur

Z

Spoedcursus mogelijk

Z

Rookvrije auto

Bekijk onze tarieven

Rijlessen in Zoetermeer bij Snapdrive zijn altijd in blokuren. Op die manier rijd je honderd minuten achter elkaar.

Haal je rijbewijs bij Snapdrive

Door rijlessen in Zoetermeer bij Snapdrive te volgen haal jij je rijbewijs. Meld je daarom nu aan en ontvang je proefles gratis!  

contact

Bel ons

079-2340667

Stuur ons een e-mail

contact@rijlessen-zoetermeer.nl